محل تبلیغات شما


وردپرس چیست

وردپرس یکی از سیستم‌های مدیریت محتواست که به زبان PHP نوشته شده و با وجود رایگان بودن، قابلیت‌ها و امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. وردپرس در واقع محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوا برای ساخت صفحات وب است.

(پس از آن به ترتیب جوملا و دروپال در رتبه‌های بعدی محبوبیت در میان کاربران قرار دارند.) هم‌اکنون بسیاری از شرکت‌های معتبر و مشهور جهان از این نرم‌افزار در طراحی سایت‌های خود بهره گرفته‌اند، از جمله می‌توان شرکت نرم‌افزار هلو، شرکت شاتل، شرکت مرسدس بنز و … و حتی بخش خبری ناسا را نام برد.

مزایای ساخت صفحات وب با وردپرس

انتخاب وردپرس می‌تواند دربردارنده مزایای زیادی برای تمام افرادی باشد که درصدد راه‌اندازی یک سایت برای شغل یا حرفه خود هستند. برخی از این مزایا به شرح زیر است:

رایگان بودن: یکی از مزایای این نرم‌افزار رایگان بودن آن است، بنابراین با انتخاب آن تا میزان زیادی در هزینه طراحی سایت خود صرفه‌جویی خواهید کرد.

اپن سورس بودن: این اصطلاح در واقع به معنای در دسترس بودن کدهای برنامه‌نویسی است. به بیان دیگر امکان تغییرات در کدها و توسعه آن‌ها در این نرم‌افزار برای شما فراهم است. در نتیجه می‌توان گفت که وردپرس قابلیت انعطاف‌پذیری بالایی دارد و امکان شخصی سازی آن برای کاربران مهیاست.

امکان استفاده از قالب‌های متنوع

انواع قالب وردپرس (پوسته یا تم یا تمپلیت هم به آن گفته می‌شود) که به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرد، و البته تعدادی را نیز به صورت غیر رایگان می‌توانید تهیه کنید، دست شما را برای انتخاب طرح‌های گرافیکی مختلف و دلخواه برای سایتتان باز می‌گذارد.

برخی از قالب‌ها چند منظوره هستند و می‌توانند برای سایت‌های متفاوتی مورد استفاده قرار بگیرند، اما بعضی از آن‌ها برای استفاده خاصی در نظر گرفته شده‌اند و دارای افزونه‌های متناسب با کاربردشان هستند. برای مثال قالب‌های فروشگاهی به افزونه‌های مخصوص فروشگاه مجهز شده‌اند.

لازم به ذکر است که قالب‌های مذکور تا حدود زیادی برای موتورهای جستجو بهینه‌سازی شده‌اند و بنابراین از نظر سئو نیز در سایت شما نقش مثبتی ایفا خواهند کرد. هم‌چنین تمام آن‌ها از ویژگی رسپانسیو (واکنش‌گرا) بودن برخوردارند. این اصطلاح به معنی آن است که سایت شما در صفحات تمام دستگاه‎های هوشمند اعم از تبلت، موبایل یا لپ‌تاپ به درستی نمایش داده خواهد شد.

شما میتوانید انواع قالب های پریمیوم و پولی وردپرس را به صورت رایگان از سایت جامه دانلود کنید.

امکان استفاده از انواع افزونه وردپرس

یکی از واژه‌هایی که در آموزش وردپرس با آن روبرو می‌شویم، مفهوم افزونه است. افزونه‌‌ها یا پلاگین‌ها (Plugins) به اپلیکیشن‌ها یا برنامه‌هایی اطلاق می‌شوند که با نصب روی قالب سایت شما ویژگی‌های جدیدی به آن اضافه می‌کنند و می‌توانند جوابگوی نیازهای مختلفی باشند.

(از افزونه‌های کوچک و ساده گرفته تا افزونه‌هایی هم‌چون افزونه ساخت فروشگاه آنلاین یا سایت عکاسی و … ) تعداد این افزونه‌ها در وردپرس بالغ بر 47000 عدد است که اختلاف زیادی نسبت به دومین سیستم محبوب مدیریت محتوا (جوملا) دارد که از حدود 9000 افزونه برخوردار است. هم‌چنین شما این امکان را دارید که افزونه‌ها را فعال یا غیر فعال کنید.

تعریف سطوح دسترسی مختلف

این ویژگی برای سایت‌هایی کاربرد دارد که لازم است کاربران در سطوح مختلفی از امکانات سایت بهره بگیرند و در هر یک از سطوح به صفحات و مطالب مختص خود دسترسی داشته باشند.

برای مثال یک سایت شرکتی را در نظر بگیرید که مدیران، کارمندان و مشتریان هر کدام به صورت جداگانه از سایت استفاده می‌کنند و هر یک از آن‌ها بر حسب نقش خود باید به امکانات ویژه‌ای دسترسی داشته باشند، پس نیاز به تعریف 3 سطح دسترسی جداگانه برای سایت مورد نظر در این مثال وجود دارد. وردپرس در این زمینه  امکان تعریف 5 سطح دسترسی را برای کاربران خود در نظر گرفته است.

نسخه فارسی: خوشبختانه نسخه فارسی این نرم‌افزار نیز در سایت اصلی آن موجود و قابل دانلود است و بنابراین مشکلی از بابت زبان نخواهید داشت.

نصب وردپرس

به منظور نصب آخرین نسخه وردپرس باید وارد سایت آن (https://wordpress.org) شده و بر روی گزینه Download WordPress کلیک کنید؛ اما قبل از آن نیاز به خرید یک سرویس میزبانی وب (Host)، و انتخاب نام دامنه (Domain) و اتصال این دو به یکدیگر و هم‌چنین در اختیار داشتن پایگاه داده  MySQLدارید.

پس از نصب وردپرس نوبت به نصب افزونه‌ها می‌رسد. می‌توانید نام افزونه مورد نظر خود را در قسمت جستجو افزونه ها وارد کنید یا در میان افزونه‌های نمایش داده شده مواردی را انتخاب نمایید. برای اطلاع از این که کدام یک از افزونه‌ها مفید و پرکاربرد هستند می‌توانید به امتیاز افزونه و تعداد کاربرانی که تا به حال آن را نصب کرده‌اند دقت کنید.

در نظر گرفتن این دو فاکتور می‌تواند به شما در انتخاب افزونه‌های مناسب کمک کند.

در این مرحله زمان آن رسیده است که قالب یا پوسته سایت خود را انتخاب کنید. در میان فایل‌های زیادی که در یک قالب وردپرس وجود دارد، دو فایل اصلی را حتماً باید اجرا کنید تا قالب سایت شما به درستی کار کند: index.php و style.php. نصب قالب نیز به دو صورت نصب بسته نصبی» یا نصب چایلد تم» امکان‌پذیر است که بر حسب آن که بخواهید قالب شما دقیقاً مشابه نمونه موجود باشد یا خودتان تغییراتی در آن اعمال کنید، باید یکی از این حالت‌ها را برگزینید.

امنیت سایت وردپرس

امنیت از آن دسته مواردیست که ضمن طراحی سایت لازم است به آن توجه ویژه داشته باشید؛ در غیر این صورت این احتمال وجود دارد که سایت شما مورد حمله هکرها قرار بگیرد.

هرچند طراحی سایت وردپرس و مدیریت آن آسان است و این سایت ساز نیز به طور کلی از امنیت بالایی برخوردار است و یک سیستم مدیریت محتوای ایمن محسوب می‌شود، اما به هر حال تأمین امنیت آن در گروی رعایت اصول و در نظر گرفتن تمهیدات خاصی است.

برای نمونه اشتباه تنظیم شدن سرور یا دسترسی‌های غلط به فایل‌ها و فولدرها یا نصب افزونه‌های مشکل‌دار و … هر یک مواردی هستند که می‌توانند امنیت سایت شما را با مشکلاتی مواجه کنند. در چنین مواردی بهتر است حتما از خدمات پشتیبانی وردپرس استفاده کنید.

طراحی سایت و پشتیبانی وردپرس را به سایت جامه» بسپارید

سایت طراحی شده با وردپرس نیز مانند هر سایت دیگری پس از طراحی نیاز به پشتیبانی‌ دارد. خدمات پشتیبانی یک سایت شامل مواردی از قبیل رفع اشکالات احتمالی، به‌روزرسانی‌های مداوم‌، آموزش نحوه استفاده از سایت، و ارتقای امنیت و … می‌گردد.

سایت جامه با دارا بودن سابقه درخشان، تجربه کافی، و در اختیار داشتن پرسنل متخصص و برخوردار از دانش فنی بالا، آمادگی آن را دارد تا طراحی سایت وردپرس شما را به صورت حرفه‌ای و به همراه کلیه خدمات پشتیبانی‌ بر عهده بگیرد.

برای دانلود وردپرس میتوانید به لینک دانلود نسخه فارسی مراجعه نمایید. 

آموزش آیین سخنرانی و سخنوری قسمت یازدهم

مهندسی استراتژیها و ترفندهای مختلف انتخاباتی راز موفقیت در انتخابات - مازیار میر

بهترین مشاور سالن آرایشِ- مازیار میر

سایت ,وردپرس ,یک ,نصب ,قالب ,طراحی ,سایت شما ,در نظر ,است که ,طراحی سایت ,به صورت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جغرافیای فرهنگی Cultural Geography nolackmiti Henry's site satolila پیام های سلامت چکــاوک fasreuknotin علم آمـــــــــــــــــــــوز nascyastunab Mу Ɓєѕт Mємσяιєѕ Aяє тнє σηєѕ ωє мαкє тσgєтнєя